• PDF

o-nama

images/stories/o-nama/1.jpgimages/stories/o-nama/26102010466.jpgimages/stories/o-nama/3.jpgimages/stories/o-nama/55.jpgimages/stories/o-nama/800.jpgimages/stories/o-nama/ManualMotorStarters.jpg

Preduzeće PARALAXA d.o.o. osnovano je 2002. godine u Beogradu.
Osnovna delatnost preduzeća je u oblasti lift industrije i industrijske opreme.

DISTRIBUCIJA

PARALAXA je autorizovani distributer sledećih kompanija :

SEC iz Slovenije koji  proizvodi sve vrste putničkih i teretnih liftova na električni i hidraulični pogon. Teritorija na kojoj vršimo distribuciju je Srbija i Crna Gora.

GEFRAN iz Italije koji proizvodi raznovrsnu opremu za industrijsku primenu: frekventne regulatore , soft startere, digitalne regulatore jednosmernih pogona, razne senzore, kontrolere, industrijske panele i PC sisteme za automatizaciju rada mnogih mašina. Teritorija na kojoj  vršimo distribuciju je Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Kosovo i Makedonija.

SP ELECTRIC iz Italije koji pod svojim brendom prodaje raznovrstnu opremu za niski napon : automatske osigurače,motorne zaštitne sklopke,tastere, grebenaste prekidače, releje. Iz njihove ponude naročito izdvajamo Fuji-eve kontaktore i bimetale.Teritorija na kojoj  vršimo distribuciju je Srbija, Crna Gora, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Kosovo i Makedonija.

MICROSISTEMI INDUSTRIALE SRL iz Italije koji se bave proizvodnjom elektronskih i optoelektronskih uređaja za: liftove, teretne liftove, automatska vrata, pokretne stepenice, kontrolu pristupa i kontrolu prolaza.Teritorija na kojoj vršimo distribuciju je Srbija, Crna Gora, Hrvatska, Bosna i Hercegovina.

PROIZVODNJA

Na osnovu mikroprocesorskih ploča SEC-a i frekventnih regulatora  GEFRANA, PARALAXA  proizvodi komandne table za liftove. Pored komandnih tabli, PARALAXA proizvodi: pozivne i registar kutije, B table i kutije revizione vožnje.

TRGOVINA

Prodajemo celokupan liftovski materijal potreban za montažu i održavanje liftova.

Za potrebe industrije i sistema obezbeđenja objekata prodajemo olovne hermetički zatvorene akumulatorske baterije proizvodnje IBT - Kina.

Inženjeri PARALAXE pružaju svu potrebnu tehničku podršku svojim kupcima, a na zahtev klijenta radimo i inženjering usluge, sami ili zajedno sa našim saradnicima specijalizovanim za pojedine oblasti automatizacije i lift industrije.

Uspešnu saradnju uspostavljenu sa ino partnerima i domaćim komitentima želimo da negujemo, očuvamo i proširimo... čekamo i Vas.

Kontaktirajte nas

Elektronska pošta: office@paralaxa.co.rs
Telefon: +381 11 3863040, 3863763
Adresa: Braće Kovač 66,
ulaz II, stan 2, 11050 Beograd, Srbija