Paralaxa - O nama

  • PDF

o-nama

images/stories/o-nama/1.jpgimages/stories/o-nama/26102010466.jpgimages/stories/o-nama/3.jpgimages/stories/o-nama/55.jpgimages/stories/o-nama/800.jpgimages/stories/o-nama/ManualMotorStarters.jpg

Preduzeće PARALAXA d.o.o. osnovano je 2002. godine u Beogradu.
Osnovna delatnost preduzeća je u oblasti lift industrije i industrijske opreme.

DISTRIBUCIJA

PARALAXA je autorizovani distributer sledećih kompanija :

SEC iz Slovenije koji  proizvodi sve vrste putničkih i teretnih liftova na električni i hidraulični pogon. Teritorija na kojoj vršimo distribuciju je Srbija i Crna Gora.

GEFRAN iz Italije koji proizvodi raznovrsnu opremu za industrijsku primenu: frekventne regulatore , soft startere, digitalne regulatore jednosmernih pogona, razne senzore, kontrolere, industrijske panele i PC sisteme za automatizaciju rada mnogih mašina. Teritorija na kojoj  vršimo distribuciju je Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Kosovo i Makedonija.

SP ELECTRIC iz Italije koji pod svojim brendom prodaje raznovrstnu opremu za niski napon : automatske osigurače,motorne zaštitne sklopke,tastere, grebenaste prekidače, releje. Iz njihove ponude naročito izdvajamo Fuji-eve kontaktore i bimetale.Teritorija na kojoj  vršimo distribuciju je Srbija, Crna Gora, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Kosovo i Makedonija.

MICROSISTEMI INDUSTRIALE SRL iz Italije koji se bave proizvodnjom elektronskih i optoelektronskih uređaja za: liftove, teretne liftove, automatska vrata, pokretne stepenice, kontrolu pristupa i kontrolu prolaza.Teritorija na kojoj vršimo distribuciju je Srbija, Crna Gora, Hrvatska, Bosna i Hercegovina.

VEGA srl iz Italije proizvodi : mikroprocesorske ploče, displej, dugmad, operatore za vrata, sisteme za urgentnu kominikaciju. Paralaxa proizvodi komandne table bazirane na Vega procesorskim pločama. Paralaxa je distributer italijanske firme Vega srl. Teritorija na kojoj se vršimo distribuciju je Srbija i Crna Gora.

MONTANARI GIULIO & C srl iz Italije proizvodi : ograničavač brzine gore-dole, sa ili bez daljinskog reseta; ograničavač brzine sa A3, električni reset; zatezač D300 sa tegom i kontaktom; gisunge kompletne za užad od 6mm do 14mm; užetnjače pogonske i pomoćne. Paralaxa je distributer italijanske firme Montanari Giulio & C srl. Teritorija na kojoj se vršimo distribuciju je Srbija i Crna Gora.

PROIZVODNJA

Paralaxa na zahtev kupaca prema datim tehničkim podacima proizvodi komandne table za električne ili hidraulične liftove do 32 stanice u paralelnoj ili serijskoj vezi sa Vega mikroprocesorkom pločom VEG 2000 za simpleks, dupleks ili smaknuti dupleks.

TRGOVINA

Prodajemo celokupan liftovski materijal potreban za montažu i održavanje liftova.

Za potrebe industrije i sistema obezbeđenja objekata prodajemo olovne hermetički zatvorene akumulatorske baterije proizvodnje IBT - Kina.

Inženjeri PARALAXE pružaju svu potrebnu tehničku podršku svojim kupcima, a na zahtev klijenta radimo i inženjering usluge, sami ili zajedno sa našim saradnicima specijalizovanim za pojedine oblasti automatizacije i lift industrije.

Uspešnu saradnju uspostavljenu sa ino partnerima i domaćim komitentima želimo da negujemo, očuvamo i proširimo... čekamo i Vas.

Kontaktirajte nas

Elektronska pošta: office@paralaxa.co.rs
Telefon: +381 11 3863040, 3863763
Adresa: Braće Kovač 66/A/2,
11050 Beograd, Srbija