S E C

  • PDF

SEC proizvodi sisteme vertikalnog transporta za široku upotrebu.
Počeci proizvodnje sežu, u sada, već daleku 1967. godinu kada je gospodin Filip Sušnik osnovao firmu DVIGALA SUŠNIK . Proizvodio je i montirao liftove širom bivše Jugoslavije, ali i u Austriji i Italiji. Godine 2003. SEC preuzima DVIGALA SUŠNIK i sledećih godina modernizuje pogone sa najsavremenijim mašinama za mašinsku proizvodnju.

Sad su proizvodni pogoni u Baču kod Knežaka, a uprava u Ljubljani. SEC obezbeđuju liftovske sisteme za komercijalnu, teretnu, servisnu, bolničku i rezidencijalnu upotrebu. Njihovi komercijalni liftovi su savršeni za hotele, tržne centre, poslovne i stambene zgrade.
Ako imate potrebe za prenosom teških tereta, SEC-ovi teretni liftovi mogu obaviti taj posao. Teretni liftovi sa dvostrukim užadima mogu biti korišćeni i kao auto-liftovi, jer su sposobni da nose velike terete.
U SEC-u veruju u obezbeđivanje pravog lifta za pravu zgradu. SEC  i PARALAXA mogu da Vam ponude širok izbor standardnih liftova ili Vam možemo ponuditi rešenje koje će odgovarati isključivo Vašim individualnim potrebama.
Ako je u Vašoj zgradi neophodan lift, a imate problema sa slobodnim prostorom, SEC ima rešenje. SEC-ovi prostorno-ograničeni liftovi su idealni za objekte kao što su škole, crkve, kompleks stanova ili biblioteke. Ova linija SEC-ovih liftova može da se ugrađuje na ograničenom prostoru i ima hidraulični pogon sa užadima.
Svaki liftovski sistem i oprema koja se proizvodi ima na sebi SEC-ov pečat. Svi sistemi su 100-procentno provereni i podešeni kako bi osigurali preciznu i laku ugradnju. Svaki od sistema mora da prođe serije testova pre nego što se isporuče.

Detaljnije o kompaniji i o proizvodnom programu možete se informisati na njihovom sajtu www.sec.si.

p3130012ruse 097

Kontaktirajte nas

Elektronska pošta: office@paralaxa.co.rs
Telefon: +381 11 3863040, 3863763
Adresa: Braće Kovač 66/A/2,
11050 Beograd, Srbija