G e f r a n

  • PDF
images/stories/gefran/01.jpgimages/stories/gefran/02.jpgimages/stories/gefran/03.jpgimages/stories/gefran/04.jpgimages/stories/gefran/05.jpgimages/stories/gefran/06.jpgimages/stories/gefran/07.jpgimages/stories/gefran/08.jpgimages/stories/gefran/09.jpgimages/stories/gefran/10.jpgimages/stories/gefran/11.jpgimages/stories/gefran/12.jpgimages/stories/gefran/13.jpgimages/stories/gefran/14.jpgimages/stories/gefran/15.jpg

Sa preko pedeset godna iskustva u proizvodnji GEFRAN je jedan od lidera u oblasti komponenti i sistema upravljanja. GEFRAN je dugoročno orjentisan na zadovoljavanje potreba klijenata i na stalna ulaganja u istraživanje i razvoj.

Sа sedištem u Italiji ima više od 900 zaposlenih i direktno je prisutan u 11 zemalja u kojima ima 6 proizvodnih pogona. Globalnu svetsku pokrivenost obezbeđuje uz pomoć više od 70 autorizovanih distributera. PARALAXA je autorizovani distributer za  Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Kosovo i Makedoniju.

Osnovna delatnost je podeljana u četiri glavne oblasti :

  • Senzori
  • Komponente za automatizaciju
  • Sistem  integracija
  • Regulacija brzine

SENZORI

Proizvodni program obuhvata obuhvata velik broj raznih senzora od kojih su najtraženiji senzori temperature, pritiska, položaja i vlažnosti vazduha.

КOMPONENTE ZA  AUTOMATIZACIJU

Asortiman proizvoda za očitavanje i regulisanje procesa obuhvata elektronske mikroprocesorske kontrolere, indikatore i releje.

SISTEM INTEGRACIJA

GEFRAN  je dizajnirao veliki broj rešenja po principu „ključ u ruke" za proizvođače raznih mašina pomoću svojih komponenti kao što su centralne kontrolne jedinice, operatori, interfejsi, ulazno/izlazne jedinice i industrijski PC-ovi.

REGULACIJA  BRZINE

Preuzevši vodećeg italijanskog proizvođača regulatora brzine firmu SIEI zaokružen je potpuno proizvodni program za sve industrijske namene.Pored industrijske regulacije brzine proizvode se i brojni regulatori za  lift industriju, kako za liftovske mašine sa reduktorom tako i za liftovske mašine bez reduktora. Frekventne regulatore specijalno namenjene za liftove obuhvataju serije : ADL100/200/300 i AGL 50.

Detaljnije o kompaniji i o proizvodnom programu  možete se informisati na njihovom sajtu www.gefran.com.

01.12.2016. - Novosti iz Gefrana

SENSORMATE 2SENSORMATE SET

SENSORMATE (koji se spojio sa Gefranom pre nekoliko godina) je razvijao godinama jedinstvenu tehnologiju, baziranu na mernim trakama, za projektovanje i proizvodnju senzora za detekciju oštećenja i mernih ćelija.

SENSORMATE je postao posebno poznat širom sveta zahvaljujući specijalnom setu koji detektuje nivo oštećenja vođića na mašinama za brizganje i livenje plastike. Njihova referc lista obuhvata skoro sve najvažnije proizvođače mašina I globalno sve velike krajnje korisnike.

SENSORMATE 1

- Laka instalacija i preciznost u merenju su glavne odlike SENSORMATA setova koji uključuju u svojoj ponudi senzore ( dostupne u bežičnoj tehnologiji), displeje i namenske softvere.

- Glavne koristi od upotrebe SENSORMATE setova su povećan nivo finalnog kvaliteta proizvoda i preventivno održavanje mašina kako bi se izbeglo uništavanje vođica usled unutrašnjih pukotina.

 

TRANSDUCER PRITISKA TPFAS SERIJE SMANJENIH DIMENZIJA

tpfasTransducer pritiska TPFAS serije je veoma pouzdan i pogodan za teške industrijske primene upravo zbog svoje debljine. Transducer pritiska TPFAS serije je naročito pogodan za merenje pritiska pri velikoj viskoznsti ( guste tečnosti, ulja, gume, kaše, hemijski proizvodi i itd), mala veličina uređaja omogućava merenje gde nije moguće upotrebiti uređaje standradnih dimenzija.

 

OSVEŽENA LINIJA KONTROLERA 650/1250/1350

Modeli 650-1250-1350 su deo nove generacije PID temperaturnih kontrolera.
Glavne karakteristike modela 650-1250: idealni su za precizne kontrole temprature, sa automatskim podešenim algoritmima za kontrolu grejanja, hlađenja i kombinaciji oba dva. LCD displej pruža jasne infirmacije. Na kontrolerima su razvijene funkcije : tajmera, soft startera, brojača kW i broja operacija, alarma i dijagnostičkih poruka. Kontroler 650 je dostupan u više boja: bela, žuta, roze.

geafran-650

 

KONTROLER 1350 - KONTROLER SA NAJVEĆIM DISPLEJOM

1350 front START ritcc.150722Gefranov PID kotroler 1350 identifikuje greške mašina, predlaže korektivne mere i omogućava prilagođavanje na osnovu potreba krajnjeg korisnika.
On ima fukciju monitoringa energije koja može da obaveštava korisnika o mogućem kvaru i pomaže u sprečavanju neočekivanog isključenja sistema davanjem operaterima dovoljno vremena da planiraju unapred održavanje.
Njegova podešavanja, alarmi i poruke se prikazuju na ekranu koji je najveći na tržištu čime se smanjuju bezbednosni rizici i povećava ušteda vremena i rada.

650-1250-13501350

Kontaktirajte nas

Elektronska pošta: office@paralaxa.co.rs
Telefon: +381 11 3863040, 3863763
Adresa: Braće Kovač 66/A/2,
11050 Beograd, Srbija