Gefran

  • PDF
images/stories/gefran/01.jpgimages/stories/gefran/02.jpgimages/stories/gefran/03.jpgimages/stories/gefran/04.jpgimages/stories/gefran/05.jpgimages/stories/gefran/06.jpgimages/stories/gefran/07.jpgimages/stories/gefran/08.jpgimages/stories/gefran/09.jpgimages/stories/gefran/10.jpgimages/stories/gefran/11.jpgimages/stories/gefran/12.jpgimages/stories/gefran/13.jpgimages/stories/gefran/14.jpgimages/stories/gefran/15.jpg

Sa preko pedeset godna iskustva u proizvodnji  GEFRAN je jedan od lidera u oblasti komponenti i sistema upravljanja.  GEFRAN  je dugoročno orjentisan na zadovoljavanje potreba klijenata i na stalna ulaganja u istraživanje i razvoj.

Sа sedištem u Italiji ima više od 900 zaposlenih i direktno je prisutan u 11 zemalja u kojima ima 6 proizvodnih pogona.Globalnu svetsku pokrivenost obezbeđuje uz pomoć više od 70 autorizovanih distributera. PARALAXA je autorizovani distributer za  Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Kosovo i Makedoniju.

Osnovna delatnost je podeljana u četiri glavne oblasti :

  • Senzori
  • Komponente za automatizaciju
  • Sistem  integracija
  • Regulacija brzine

SENZORI

Proizvodni program obuhvata obuhvata velik broj raznih senzora od kojih su najtraženiji senzori temperature, pritiska, položaja i vlažnosti vazduha.

КOMPONENTE ZA  AUTOMATIZACIJU

Asortiman proizvoda za očitavanje i regulisanje procesa obuhvata elektronske mikroprocesorske kontrolere, indikatore i releje.

SISTEM INTEGRACIJA

GEFRAN  je dizajnirao veliki broj rešenja po principu „ključ u ruke „ za proizvođače raznih mašina pomoću svojih komponenti kao šro su centralne kontrolne jedinice, operatori, interfejsi, ulazno/izlazne jedinice i industrijski PC-ovi.

REGULACIJA  BRZINE

Preuzevši vodećeg italijanskog proizvođača regulatora brzine firmu SIEI zaokružen je potpuno proizvodni program za sve industrijske namene.Pored industrijske regulacije brzine proizvode se i brojni regulatori za  lift industriju, kako za liftovske mašine sa reduktorom tako i za liftovske mašine bez reduktora. Frekventne regulatore specijalno namenjene za liftove obuhvataju  serije : ADL100/200,AGL 50, Avy Lift i  Agy Lift.

Detaljnije o kompaniji i o proizvodnom programu  možete se informisati na njihovom sajtu.

Kontaktirajte nas

Elektronska pošta: office@paralaxa.co.rs
Telefon: +381 11 3863040, 3863763
Adresa: Braće Kovač 66/A/2,
11050 Beograd, Srbija