• PDF
images/stories/montanari/AP6F-120x100.jpgimages/stories/montanari/ASIMMETRICI.jpgimages/stories/montanari/M109.jpgimages/stories/montanari/MGX53.jpgimages/stories/montanari/PENTA.jpgimages/stories/montanari/RQ.jpgimages/stories/montanari/TENDITORI.jpgimages/stories/montanari/Testata.jpgimages/stories/montanari/argani.jpgimages/stories/montanari/banner_en.jpgimages/stories/montanari/mGV19.jpgimages/stories/montanari/telaio_gearless_120x100.jpg

MONTANARI GIULIO & C srl

Od svog osnivanja 1970. godine stabilan rast kompanije, značajna ulaganja u stvaranje inovativnih proizvoda i optimizaciju poslovne tehnologije učinili su Montanari Giulio & C vrhunskom kompanijom, sa dobro prepoznatim imidžom koji se razvija, a čiji je razvoj kvalitet, usluga i pouzdanost su prepoznati i cenjeni u više od 80 zemalja. Danas, zahvaljujući više od 40 godina ozbiljne, marljive i strastvene posvećenosti, u potrazi za najkvalitetnijim proizvodima i najefikasnijom uslugom, Montanari Giulio & C vodeći je svetski proizvođač reduktorskih i bezreduktorskih mašina, kao i komponenti za liftove. Paralaxa je distributer italijanske firme Montanari Giulio & C srl iz Modene.

Montanari Giulio & C srl pored reduktorskih i bezreduktorskih liftovskih mašina, proizvodi sledeće komponente koje imamo u ponudi početka saradnje od 2014.godine :

  • ograničavač brzine gore-dole, sa ili bez daljinskog reseta
  • ograničavač brzine sa A3, električni reset
  • zatezač D300 sa tegom i kontaktom
  • gisunge kompletne za užad od 6mm do 14mm
  • užetnjače pogonske i pomoćne

Detaljnije o kompaniji i o proizvodnom programu možete se informisati na njihovom sajtu : www.montanarigiulio.com

Kontaktirajte nas

Elektronska pošta: office@paralaxa.co.rs
Telefon: +381 11 3863040, 3863763
Adresa: Braće Kovač 66/A/2,
11050 Beograd, Srbija