Distribucija

mr13Sicor Group

Sicor Group je jedna od najvećih evropskih industrjskih koncerna u svom sektoru. Za više od dvadeset godina poslovanja su proširili svoju misiju da obuhvati sve oblike vertikalnog prevoza za lica i stvari.

Opširnije...

001Nergiz Cable

Kompaniju Nergiz Cable je osnovao gosp. Hasan Nergiz 1980. godine i od tad se bavi proizvodnjom energetskih kablova. Poslednjih 15 godina kompanija je specijalizovana za proizvodnju ravnih kablova niskog i srednjeg napona za liftovsku upotrebu.

Opširnije...

7MICROSISTEMI INDUSTRIALE SRL

Više od 20 godina Microsistemi proizvode elektronske i optoelektronske uređaje za: liftove, teretne liftove, automatska vrata, pokretne stepenice, kontrolu pristupa i kontrolu prolaza.

Opširnije...

ruse 097SEC D.O.O.

SEC proizvodi sisteme vertikalnog transporta za široku upotrebu.
Počeci proizvodnje sežu, u sada, već daleku 1967. godinu kada je gospodin Filip Sušnik osnovao firmu DVIGALA SUŠNIK . Proizvodio je i montirao liftove širom bivše Jugoslavije, ali i u Austriji i Italiji. Godine 2003. SEC preuzima DVIGALA SUŠNIK i sledećih godina modernizuje pogone sa najsavremenijim mašinama za mašinsku proizvodnju.

Opširnije...

Gefran SPA

Sa preko trideset godna iskustva u proizvodnji GEFRAN je jedan od lidera u oblasti komponenti i sistema upravljanja. GEFRAN je dugoročno orjentisan na zadovoljavanje potreba klijenata i na stalna ulaganja u istraživanje i razvoj.

Sа sedištem u Italiji ima više od 800 zaposlenih i direktno je prisutan u 11 zemalja u kojima ima 6 proizvodnih pogona. Globalnu svetsku pokrivenost obezbeđuje uz pomoć više od 70 autorizovanih distributera. PARALAXA je autorizovani distributer za  Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Kosovo i Makedoniju.

Opširnije...

1SP ELECTRIC S.p.A.

Firmu je 1934. godine osnovao Ing. Paolo Peterlongo. Sada SP ELECTRIC pod svojim brendom prodaje raznovrstnu opremu za niski napon: automatske osigurače, motorne zaštitne sklopke, tastere, grebenaste prekidače, releje i mikro PLC-ove.

Iz njihove ponude naročito izdvajamo Fuji-eve kontaktore i bimetale.

Opširnije...

Kontaktirajte nas

Elektronska pošta: office@paralaxa.co.rs
Telefon: +381 11 3863040, 3863763
Adresa: Braće Kovač 66,
ulaz II, stan 2, 11050 Beograd, Srbija