Distribucija

VEGA srl

Već dugi niz godina Vega je prepoznata kao vodeća kompanija za liftovsku opremu zahvaljujući svom istraživanju u pogledu inovacija i dizajnu. Vegini proizvodi se temelje na jednom od najvećih i najnaprednijih odeljenja tehničkog inžinjeringa u Evropi podeljenih na 6.grupa : odeljenje za elektronske proceroske ploče, odeljenje za stil (displeji, ramovi i dugmad),odeljenje za sigurosnosne svetlosne zavese, odeljenje za ploče za operatore vrata, odeljenje za sisteme komunikacije u hitnim slučajevima i odeljenje za sisteme za uštedu struje.

Opširnije...

MONTANARI GIULIO & C srl

Od svog osnivanja 1970. godine stabilan rast kompanije, značajna ulaganja u stvaranje inovativnih proizvoda i optimizaciju poslovne tehnologije učinili su Montanari Giulio & C vrhunskom kompanijom, sa dobro prepoznatim imidžom koji se razvija, a čiji je razvoj kvalitet, usluga i pouzdanost su prepoznati i cenjeni u više od 80 zemalja. Danas, zahvaljujući više od 40 godina ozbiljne, marljive i strastvene posvećenosti, u potrazi za najkvalitetnijim proizvodima i najefikasnijom uslugom, Montanari Giulio & C vodeći je svetski proizvođač reduktorskih i bezreduktorskih mašina, kao i komponenti za liftove.

Opširnije...

001Nergiz Cable

Kompaniju Nergiz Cable je osnovao gosp. Hasan Nergiz 1980. godine i od tad se bavi proizvodnjom energetskih kablova. Poslednjih 15 godina kompanija je specijalizovana za proizvodnju ravnih kablova niskog i srednjeg napona za liftovsku upotrebu.

Opširnije...

7MICROSISTEMI INDUSTRIALE SRL

Više od 20 godina Microsistemi proizvode elektronske i optoelektronske uređaje za: liftove, teretne liftove, automatska vrata, pokretne stepenice, kontrolu pristupa i kontrolu prolaza.

Opširnije...

ruse 097SEC D.O.O.

SEC proizvodi sisteme vertikalnog transporta za široku upotrebu.
Počeci proizvodnje sežu, u sada, već daleku 1967. godinu kada je gospodin Filip Sušnik osnovao firmu DVIGALA SUŠNIK . Proizvodio je i montirao liftove širom bivše Jugoslavije, ali i u Austriji i Italiji. Godine 2003. SEC preuzima DVIGALA SUŠNIK i sledećih godina modernizuje pogone sa najsavremenijim mašinama za mašinsku proizvodnju.

Opširnije...

Gefran SPA

Sa preko pedeset godna iskustva u proizvodnji GEFRAN je jedan od lidera u oblasti komponenti i sistema upravljanja. GEFRAN je dugoročno orjentisan na zadovoljavanje potreba klijenata i na stalna ulaganja u istraživanje i razvoj.

Sа sedištem u Italiji ima više od 900 zaposlenih i direktno je prisutan u 11 zemalja u kojima ima 6 proizvodnih pogona. Globalnu svetsku pokrivenost obezbeđuje uz pomoć više od 70 autorizovanih distributera. PARALAXA je autorizovani distributer za  Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Kosovo i Makedoniju.

Opširnije...

1SP ELECTRIC S.p.A.

Firmu je 1934. godine osnovao Ing. Paolo Peterlongo. Sada SP ELECTRIC pod svojim brendom prodaje raznovrstnu opremu za niski napon: automatske osigurače, motorne zaštitne sklopke, tastere, grebenaste prekidače, releje i mikro PLC-ove.

Iz njihove ponude naročito izdvajamo Fuji-eve kontaktore i bimetale.

Opširnije...

Kontaktirajte nas

Elektronska pošta: office@paralaxa.co.rs
Telefon: +381 11 3863040, 3863763
Adresa: Braće Kovač 66/A/2,
11050 Beograd, Srbija