Paralaxa - Novosti

Poseta Interliftu 2019

  • PDF

Oktobar mesec svake dve godine je tradicionalno rezervisan za posetu sajmu liftova Interlift. Ove godine je organizovan pod sloganom: Svet je kvadrat.

Opširnije...

Maj 2018. - Komandne table Vega

  • PDF

Paralaxa na zahtev kupaca prema datim tehničkim podacima proizvodi komandne table za električne ili hidraulične liftove do 32 stanice u paralelnoj ili serijskoj vezi sa Vega mikroprocesorkom pločom VEG 2000 za simpleks, dupleks ili smaknuti dupleks.

Opširnije...

Mart 2018. - Paralaxa je postala distributer italijanske kompanije Vega srl

  • PDF

Već dugi niz godina Vega je prepoznata kao vodeća kompanija za liftovsku opremu zahvaljujući svom istraživanju u pogledu inovacija i dizajnu. Vegini proizvodi se temelje na jednom od najvećih i najnaprednijih odeljenja tehničkog inžinjeringa u Evropi podeljenih na 6.grupa : odeljenje za elektronske proceroske ploče, odeljenje za stil (displeji, ramovi i dugmad),odeljenje za sigurosnosne svetlosne zavese, odeljenje za ploče za operatore vrata, odeljenje za sisteme komunikacije u hitnim slučajevima i odeljenje za sisteme za uštedu struje.

Opširnije...

01.12.2016. - Novosti iz Gefrana

  • PDF

SENSORMATE 2SENSORMATE SET

SENSORMATE (koji se spojio sa Gefranom pre nekoliko godina) je razvijao godinama jedinstvenu tehnologiju, baziranu na mernim trakama, za projektovanje i proizvodnju senzora za detekciju oštećenja i mernih ćelija.

Opširnije...

01.09.2013. - Komandne table sa novim regulatorom ADL 300 za sinhrone i asinhrone motore

  • PDF

Gefran je počeo da proizvodi novi mode liftovskog frekvetnog regulatora ADL 300. Mehanički spoljni kontaktori su zamenjeni električnim preklopnim elementima koji su unutar regulatora i tako imaju neospornu prednost kod liftova bez mašinske kućice i dobrinose poboljšanju kvaliteta života u zgradama.

Opširnije...

Strana 1 od 3

Kontaktirajte nas

Elektronska pošta: office@paralaxa.co.rs
Telefon: +381 11 3863040, 3863763
Adresa: Braće Kovač 66/A/2,
11050 Beograd, Srbija